Naar de verkoop (Auctionlist)

 

Combinatie Schell 

VERKOOPT

20 jonge duiven van 2019
 

De jongen komen uit de lijnen van:
 GEBR. SCHEELE,  R.A. BAKKER,
HENK SCHEFFEL, etc.

De Comb. Schell heeft de duiven goed geobserveerd. Ze zijn is er haast zeker van 
dat de geslachten juist zijn. 100% garantie kunnen zij u niet geven.


Combinatie Schell

 

Comb Schell & zn. biedt exclusief voor Duiven.net uit hun kweekbron 20 uitgeselecteerde jongen duiven aan, waar u verder mee kan komen.

Na jaren bij vriend Henk Scheffel te zijn geweest om top duiven te kopen, zocht de Comb Schell een ras waar zij van dachten als we dit er bij kopen, dan wordt de duivensport helemaal leuk op zaterdag. Ze bekeken de uitslagen en kwamen uit bij de Gebr Scheele een top hok in Terneuzen terecht. Daar kochten ze 3 top doffers uit hun beste duiven. Tevens kochten ze 2 top duiven van R.A. Bakker uit Veenendaal uit het allerbeste duiven.

Bas is er van overtuigt dat met de Gebr. Scheele, de R.A. Bakker en de Scheffel duiven de sprong naar de top kan worden gemaakt.

Enkele prestaties:

  • 1e N.P.O. Vierzon afdeling 6 Noord-Holland

  • 9e asduif W.H.Z.B./ T.B.O.T.B. van heel Nederland

De 1e NPO Vierzon is ondertussen verkocht
samen met de ouders naar China.

Duiven verkopen kan iedereen, maar proberen duiven te kweken waar je als koper wat aan heb, daar gaat het de Comb Schell om, al jaren komen er mensen terug om duiven bij te halen om dat ze er mee slaagden !

Een mooi voorbeeld volgens Bas. De hard spelende Comb van Vliet - Mastricht uit Aalsmeer kocht wat jongen via Duiven.net van de Comb Schell en een kind uit een van deze duiven vloog in 2018 de 1e van de gehele afd. Noord-Holland v. 8.569 d. en een 8e ook van de afd 6 tegen 6.434 d.

De Comb van Vliet Mastricht bekwam in 2018 ook een jong van super vliegster Nanda daar gingen ze mee vliegen en die speelden o.a. een 10e van de afdeling 6 tegen 6.434 d. Dus Nanda vloog niet alleen als een raket maar ze blijkt ook nog goede nakweek te geven.

De welbekende  Comb Bleeker uit Sint Pancras heeft ook een kopprijs gevlogen met een direct kind van de Nanda

3 jaar geleden had de combinatie een super jaar in de duivensport met prijzen in de kring, afdeling en landelijk. Een ernstige zenuwbeklemming in de rug gooide roet in het eten voor het seizoen 2018 en 2019. Bas kon de duiven niet verzorgen zo als hij wilde maar vloog ondanks nog een paar kopprijzen in de Kring en Afdeling.

De zeer zware operatie mislukte door een afgebroken bout in de rug, daardoor moest Bas in oktober 2018 weer opnieuw geopereerd worden. Hierna moest hij maanden revalideren en viel ook het seizoen 2019 in het water. Als alles goed gaat hoopt hij in 2020 enkele dagfond vluchten te spelen. Lukt dat niet dan valt het doek.


De vlieghokken

 
 
COMB. SCHELL TOPMATERIAAL AANGESCHAFT BIJ HENK SCHEFFEL UIT ELBURG. HET IS NIET NODIG OM HIER EXTRA INFORMATIE OVER TE GEVEN. INSIDERS WETEN WIE HENK SCHEFFEL IS. M.a.w. TOP TOP TOP!!!!

 
W.H.Z.B. uitreiking

 
KORTOM DE COMB. SCHELL BIEDT U 
20 DUIVEN AAN MET EEN TOPAFSTAMMING !
 

Wilt u meer weten over Comb. SCHELL, dan kunt u contact opnemen met:
tel: 06-22539418
Email : COMB. SCHELL

 = meer gegevens over de duif aanwezig

Extra aantekening van de verkoopleider:

  • De duiven zijn ingezet op 35,-
  • Om teleurstellingen te voorkomen bieden wij u aan om kooporders bij ons te te plaatsen. Door op het biedingsformulier op het witte vakje "Bod" te klikken kunt u dit veranderen in kooporder.  Bij een kooporder dient u minimaal het biedbedrag met 25,- te verhogen. Doet u dit niet, dan wordt uw kooporder niet geaccepteerd. Meer gegevens m.b.t. de kooporders klik op de knop kooporders. Het verloop (biedingen) van de verkooporder ligt, voor degene die de order geplaatst heeft, na de verkoop bij de verkoopleider ter inzage.
  • Biedingen nadat de verkoop, volgens de 5 minuten regeling, officieel is gestopt worden niet aanvaard. Hier is geen discussie over mogelijk.

Verkoopleider: Duiven.net (030-2732803)

Terug naar Duiven.net

naar de verkoop

 

Deze site is onderdeel van Duiven.net
Duiven.net is een site van ADVIDU, Utrecht  
Layout en programmacode door Van Dusseldorp Automatisering