Naar de verkoop (Auctionlist)

TOTALE VERKOOP
Comb. Dekker- v.d. Herik
 
uit
Krommenie  

Een aantal jonge duiven zijn tijdens de 2e verkoop van de jonge duiven 2009 niet verkocht 


Comb. Dekker- v.d. Herik

Deze jongen zijn van goede komaf en zeker niet de minste van de 2e verkoop. De Comb. Dekker- v.d. Herik vindt de kwaliteit echt te hoog om deze duiven zomaar te verwijderen. 

De startprijs is daarom bepaald op € 15. 
PAK UW KANS!!!

Hierbij geven we te kennen dat de Combinatie Dekker vd Herik (http://www.dekker-vdherik.nl/) helaas gestopt is met de duivensport. Andre vd Herik en Jeroen Dekker krijgen het komende jaar steeds drukkere en meer wisselende werkzaamheden op zijn werk. Bovendien is Jeroen  allergisch voor duivenstof. Dit alles bij elkaar genomen zijn we tot de conclusie gekomen dat daardoor duivensport op hoog ZLU niveau er voor ons de komende jaren niet meer inzit. Omdat we niet meer aan dat sportieve element kunnen voldoen voelen we ons genoodzaakt om te stoppen. We hebben de afgelopen jaren ontzettend mooie uitslagen behaald ondermeer op de Nationale ZLU vluchten en daarom hopen we dat onze duiven goed terecht zullen komen!

De oude duiven zijn in november via Duiven.net verkocht, de jongen (nu inmiddels jaarlingen) volgen nu.


Z.L.U. prijsuitreiking

De Combinatie is pas vier jaar geleden opgericht. In het begin hebben ze veel versterkingen bijgehaald. Hieruit zijn heel goede duiven gekweekt. In 2008 begonnen ze hiervan de vruchten te plukken met o.a.:

 • een 9e nationaal ZLU, 

 • een 44e Nationaal ZLU, 

 • een 16e Nationaal ZLU (6e Nationaal duivinnen) 

 • en ga zo maar door!

Stamopbouw:

 • Ze kunnen wellicht het bijhuis van Jan Roelofs uit Alkmaar genoemd worden. Deze duiven zoals nazaten uit het Montar koppel, de Don Juan 1 (ook een zoon....), Don Juan 2 enz. stammen af van het Bonte Koppel van Nico Volkens uit Bergen, Sam de Jong uit Heemskerk, kortom duiven waarmee Jan Roelofs ontzettend veel succes heeft gehad en wellicht ook in de toekomst na een hernieuwde start weer gaat krijgen! Kijk maar eens op Jan’s website: http://www.jcroelofs.nl/ 

 • Ook zijn de nazaten van Andre's 1e Nationaal Bordeaux 2004, welke van origine een Gebr. Brugemann (Assendelft) X Hans Knetsch (Katwijk) is, verweven in de duiven. Ook hebben ze nog een aantal duiven uit de toplijnen van de Gebr.Brugemann op de hokken zitten ! 

 • Daarnaast zijn ze ook in het bezit van duiven van de Gebr. Vluggen uit Gulpen waaronder een rechtstreekse zoon uit hun 1e Internationale Tarbes vlieger en vele andere toppers zoals de autowinnaar. Website van de Gebr. Vluggen: http://www.gebroeders-vluggen.nl/

 • Duiven van Wolfgang en Bertha Berensfreise uit Nieuwstad mochten niet ontbreken! Website: http://www.berensfreise.nl/ 

 • en als laatste hebben de fondlijnen van de familie Eijerkamp het bij hun heel goed gedaan! Uit diverse kwekers zijn excellente vliegers geboren.


ZOON MONTAR

Hun prestaties, ja u leest dat goed, zijn behaald op een vlieghok van slechts vier meter lang! Ze hebben dan ook het allerbeste steeds weten over te houden. Daarom hopen ze dat u in bezit mag komen van 1 of meerdere (wellicht de hele stam?!) van hun duiven. Ze zijn er van overtuigt dat uit deze duiven nog vele goede vliegers en kwekers geboren gaan worden! 

Kijkt u ook eens op hun eigen website: http://www.dekker-vdherik.nl/

Wilt u meer weten over de Comb. Dekker- v.d. Herik, dan kunt u contact opnemen met:
Jeroen Dekker
:
tel: 075 6400863
Email :
joke.dekker@wanadoo.nl
   

 = meer gegevens over de duif aanwezig

Extra aantekening van de verkoopleider:

 • De duiven zijn ingezet op € 15,-
 • Om teleurstellingen te voorkomen bieden wij u aan om kooporders bij ons te te plaatsen. Door op het biedingsformulier op het witte vakje "Bod" te klikken kunt u dit veranderen in kooporder.  Bij een kooporder dient u minimaal het biedbedrag met € 25,- te verhogen. Doet u dit niet, dan wordt uw kooporder niet geaccepteerd. Meer gegevens m.b.t. de kooporders klik op de knop kooporders. Het verloop (biedingen) van de verkooporder ligt, voor degene die de order geplaatst heeft, na de verkoop bij de verkoopleider ter inzage.
 • Biedingen nadat de verkoop officieel is gestopt worden niet aanvaard. Hier is geen discussie over mogelijk.

Verkoopleider: Duiven.net (030-2732803)

Terug naar Duiven.net

naar de verkoop

 

Deze site is onderdeel van Duiven.net
Duiven.net is een site van ADVIDU, Utrecht  
Layout en programmacode door Van Dusseldorp Automatisering