Naar de verkoop (Auctionlist)

Bonnenverkoop ten bate van de driejarige Jannes

In november werd Jannes (foto, inzet), het driejarige (peuter)klasgenootje van mijn zoontje Bram, plotseling ziek. Het jochie moest telkens overgeven. Samen met zijn moeder Moniek ging hij naar de huisarts. De huisarts zag dat het niet goed was. Uit angst voor uitdroging werd Jannes doorverwezen naar het ziekenhuis; En daar kwam de grootste nachtmerrie tot leven. Jannes had een tumor ter grootte van een golfbal in zijn hoofd. Sinds de ontdekking van de ziekte is Moniek niet meer thuis geweest. Ze woont zo lang als het duurt in het ziekenhuiskamertje van Jannes in Nijmegen. Patrick 'woont' daar in het Ronald McDonaldhuis. Hun oudste zoontje Siep (5) wordt opgevangen door opa en oma.

Jannes krijgt op dit moment de zwaarste chemokuren te verwerken, terwijl hij reeds een aantal operaties en maar liefst 33 bestralingen achter de rug heeft. " Van dat vrolijke ventje is weinig meer over”, schrijft een vriendin van de familie in De Gelderlander.
De kans op overleven wordt geschat op 25 procent. Maar Patrick en Moniek geven de strijd niet op. Over enkele weken komt er meer duidelijkheid.

Het echtpaar wordt nu door een ander probleem besprongen: geldgebrek. De hypotheek van hun woning in Terborg, eten en drinken, onderdak in het RMD-huis, aanpassingen voor Jannes. Patrick is  ZZP-er; terwijl Patrick een dure arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft, weigert de verzekeraar op dit moment over de balk te komen want... het jongetje is ziek, niet de papa. Die moet gewoon aan het werk.

Na dit schrijnende verhaal in de krant over deze familie ben ik, Brian van Aalst, lid van PV de Pelikaan Gaanderen en voorzitter van CC Silvolde overgegaan tot actie en heb sinds de berichtgeving in de diverse (landelijke) kranten niet meer stilgezeten en heb ik een bonnenverkoop op touw gezet, waar uiteraard de volledige opbrengst naar Jannes, Moniek, Patrick en Siep gaat, om hen financieel te ondersteunen. Zoals geschreven zit Jannes bij mijn zoontje Bram in de klas en heb ik zelf ongeveer 10 jaar bij Moniek, de moeder van Jannes, in de klas gezeten. Ik voel mij dus zeer nauw betrokken bij deze familie. Ik heb hierbij inmiddels de hulp gekregen van clubleden Alfred Ruikes die de verkoop op internet regelt, Patrick Tempels zal de financiën afwikkelen en Duiven.net verzorgt (belangeloos) de verkoop op internet.

Tot nu toe hebben onderstaande mondeling toegezegd een schenking middels een duif of een koppel eieren te doen:

De moeder van Jannes houdt ook een weblog bij, op http://jannesslutter.spaces.live.com

Gebr. Herbots (B), Comb. van Aalst, Silvere Toye (B), Comb. den Haan, Dirk van Dyck (B), Gommaire Verbruggen (B), B. Pieper, Gebr. Hagens, J.L.& N. Houben (B), F. Büttner, Hoekstra-Hermans, Heinz Willi & Jurgen Ritz (D), Stef Jordens, Piet Manders, W. Zoontjens & Zn, H&D Van Avondt, W. Kleinhesselink, Mevr. Bruinenberg, Ronald Geerdink, Peter de Haan, KC De Walden, Leo Snel, W. en M. van der Kruk, Piet en Henk-Jan Douwsma, Jos & Jules Engels (B), W.A. de Bruijn, B. Camphuis, Comb v/d Wilt-Rosendal, Comb. P. Visser & Zn, Jan Visser, Jos Deno-Herbots, Loed Senden, Gebr. van Oort, Benno Firing, Patrick Kuiper, van Haarlem-Freriks, Jef Vanwinkel (B), Mevrouw Kok, G. Doppenberg, Comb. Visscher, Peter Wanders, Ad van Zoggel, Koen van Roy (B), Daneels-Diercks (B), Nico van Noordenne, Wegrestaurant Napoleon/Ad Valk, J. Bol, Gebr. v/d Berg, Cor de Heijde, Hubert Schroyens (B), J. van Wakeren, Jan Duijn, W. Geurtz & Zn, Mevr. Van Londen, H. Lammers, A..van Veenendaal-Oldambt pigeons,Gebr.Keekstra,J. Makkinga, Teake Fraterman, W.Wittebol, M. Heinen, S. Bel, D. Hettinga, Henk Berentsen, Comb. Vluggen /Koerts etc. etc.

Wilt u meer weten, dan kunt u contact opnemen met:
Brian van Aalst:
tel: 0315 330904 / 06 29 483 384
Email : brianvanaalst@hotmail.com  

 = meer gegevens over de duif aanwezig

Extra aantekening van de verkoopleider:

  • De bonnen zijn ingezet op 15,- Euro
  • Om teleurstellingen te voorkomen bieden wij u aan om kooporders bij ons te te plaatsen. Door op het biedingsformulier op het witte vakje "Bod" te klikken kunt u dit veranderen in kooporder.  Bij een kooporder dient u minimaal het biedbedrag met 25,- Euro te verhogen. Doet u dit niet, dan wordt uw kooporder niet geaccepteerd. Meer gegevens m.b.t. de kooporders klik op de knop kooporders. Het verloop (biedingen) van de verkooporder ligt, voor degene die de order geplaatst heeft, na de verkoop bij de verkoopleider ter inzage.
  • Biedingen nadat de verkoop officieel is gestopt worden niet aanvaard. Hier is geen discussie over mogelijk.

Verkoopleider: Duiven.net (030-2732803)

Terug naar Duiven.net

naar de verkoop

 

Deze site is onderdeel van Duiven.net
Duiven.net is een site van ADVIDU, Utrecht  
Layout en programmacode door Van Dusseldorp Automatisering