Bonnenverkopingen op Duiven.net:

Heeft een vereniging een bonnenverkoop dan kunnen wij deze op Duiven.net plaatsen:

  • een verkoop tot maximaal 50 bonnen kost de vereniging minimaal 120,- Euro (excl 21% btw). Dat is 145,20 Euro incl. 21% b.t.w.
  • indien de bonnenverkoop meer dan 50 bonnen bevat wordt de prijs in verhouding verhoogd. D.w.z er wordt dan 2,40 Euro  per bon (excl. 21% btw) extra in rekening gebracht. 
  • voor het plaatsen van stambomen wordt 1,21 Euro incl. 21% btw in rekening gebracht.
  • linken naar liefhebbers worden gratis geplaatst maar moeten wel volledig aangeleverd worden onder het verhaaltje van de liefhebber (voorbeeld http://www.duiven.net/snel)
  • hiervoor plaatsen wij 14 dagen de bonnenverkoop van uw vereniging. De ervaring leert dat het plaatsen van een bonnenverkoop voor een periode van 14 dagen ruim voldoende is.

Belangrijke punten voor de verkoopleider van een bonnenverkoop

Liefhebbers verkoop op Duiven.net

Wilt u uw duiven geheel of gedeeltelijk verkopen, dan bent u bij Duiven.net aan het juiste adres. In de afgelopen vier jaar hebben wij een schat aan ervaring opgebouwd. Wij verkopen u duiven tegen een van te voren afgesproken percentage. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.

Ga naar aanvraag formulier: vink het tweede vakje aan en vul vervolgens al de gevraagde gegevens in. Wij nemen z.s.m. contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

 Om de verkopingen onder de aandacht te brengen: