Naar de verkoop (Auctionlist)
 

 

 
JOHAN ENGELS UIT KESSEL

VERKOOPT
14 ZOMERJONGEN van 2021 UIT ZIJN
BESTE KWEEK- EN VLIEGDUIVEN


Johan met
“Tommie”
1e prov., 6e Nationaal en 12e internat. Barcelona 2019.

  
De duiven zijn goed geobserveerd, Johan is er haast zeker van dat de geslachten juist zijn. 100% garantie kan hij u niet geven.
 

De duiven in deze verkoop zijn voornamelijk afkomstig van de volgende liefhebbers: Team Corstjens, Thorn (lijn Cassartelli, 1e asduif Fondspiegel 2004); H.P.Brockamp (lijn 1e nat.Pau 2006); Verweij-de Haan (Milos-lijn) en de laatste aanwinsten zijn van Cor de Heijde (Don Michel-lijn). Natuurlijk aangevuld met duiven uit Tommie, 6e nat.Barcelona 2019 (lijn Brockamp).

Met duiven van deze liefhebbers probeer ik een eigen stam te formeren. Voorlopig hoogtepunt is de superprestatie van “Tommie” die als 3-jarige doffer zijn debuut maakte op Barcelona 2019 met de 1e provinciaal, 6e nationaal en 12e internationaal Barcelona 2019.

“Tommie” is de zoon van de Brockamp-doffer die zich ontpopt als stamvader van mijn hok. Deze Brockamp-doffer is zelf zoon van de 1e int. Pau 2006 bij Rutz en Sohne.

In deze verkoop kleinkinderen uit deze stamvader. Tevens 2 rechtstreekse kinderen van “Tommie” in deze verkoop. Op mijn hok is de Brockamp-lijn de belangrijkste lijn als het gaat om kopprijzen.


Vader koop 1 en 7


vader koop 5


Moeder koop 9 en 14


Grootvader koop 1, 2, 5, 6, 7, 9, 11 en 14


Moeder koop 11

De duiven zijn gevaccineerd tegen paramyxo (PMV) en zijn inmiddels mooi uitgeruid.

Ik heb de duiven goed geobserveerd en ben er bijna zeker van dat de geslachten juist zijn. Uiteraard is 100% garantie moeilijk af te geven , zeker omdat er een aantal latere jongen bij zijn.


Moeder koop 1 en 7

 
Wilt u meer weten, dan kunt u per mail contact opnemen met:
Johan Engel
tel : 0031(0)621274395
e-mail: engels-nijssen@home.nl 
= meer gegevens over de duif aanwezig

Extra aantekening van de verkoopleider:

  • De duiven zijn ingezet op € 40,-
  • Om teleurstellingen te voorkomen bieden wij u aan om kooporders bij ons te te plaatsen. Door op het biedingsformulier op het witte vakje "Bod" te klikken kunt u dit veranderen in kooporder.  Bij een kooporder dient u minimaal het biedbedrag met € 25,- te verhogen. Doet u dit niet, dan wordt uw kooporder niet geaccepteerd. Kooporders kunt u plaatsen tot een half uur voor het einde van de verkoop. Meer gegevens m.b.t. de kooporders klik op de knop kooporders. Het verloop (biedingen) van de verkooporder ligt, voor degene die de order geplaatst heeft, na de verkoop bij de verkoopleider ter inzage.
  • Biedingen nadat de verkoop officieel is gestopt worden niet aanvaard. Hier is geen discussie over mogelijk.

Verkoopleider: DUIVEN.NET
telefoon: 030-2732803 

Terug naar Duiven.net

naar de verkoop