Naar de verkoop (Auctionlist)
 

 

Mans Hekman uit Den Ham
van

 

Verkoopt 24 zomerjongen van 2021 uit

 excellente lijnen voor de overnachting

 

Mans heeft de duiven goed geobserveerd.
Hij is er haast zeker van dat de geslachten juist zijn.
100% garantie kan hij u niet geven.

 

Meer dan 50 jaar heb ik met veel plezier en passie de duivensport beoefend. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in de marathonvluchten. Ik heb inmiddels geleerd hoe ik een uitstekend presterende marathon duif moet kweken.

Zelf heb ik met mijn duiven mooie prijzen gewonnen en met deze lijnen kweek ik nog steeds. Met mijn super duif ‘MESSI’ heb ik 17x prijs gehad op de overnachting, waarvan 5 in één jaar van de VNCC! Ook was ‘Messi’ de asduif van afdeling 9 in 2012.

Met de duif “CESKE CHAMP” uit de lijn van comb. J. Bosman “DE JORY” ( o.a. 1e nat. st.Vincents’08 & duif kampioen van Stichting Marathon Noord) en van de lijn Jan Dekkers “BRIVE DUIVIN” (1e NPO.Brive ’04) was ik 8e Nationaal van Cahors ’15. Een kleinkind van de “BRIVE DUIVIN” is de super duif “MISS ORANGE”, deze was in 2015 de snelste van Nederland.

Nu richt ik mij op het kweken van excellente marathon duiven voor de serieuze liefhebbers voor de lange afstandsvluchten en overnachtingen. Ik geniet er van als mijn kopers prijzen vliegen en succesvol zijn in de duivensport.

Door mijn ervaring en uitgebreide netwerk in deze sport beschik ik over een aantal unieke kweekduiven. Deze beschikken over lijnen die veel kampioenen  hebben voortgebracht. Zoals de kampioensduiven van Harold Zwiers, Jelle Jellema, John Bosman en Geert Tiemes die kampioen zijn geworden op de ‘Morgenlossing’ van de marathon Noord. De duiven van deze experts presteren op de marathonvluchten ook excellent op Barcelona.JONGEN UIT DIT MOOIE KOPPEL ZIJN KOOP 3, 9, 17 en 24

 
Als u een duif koopt van deze verkoop krijgt u een digitale foto toegestuurd. Gemaakt door Robert Borneman.

 Voor meer informatie over mij en mijn kweekduiven kunt u vinden op de website van

Kweekcentrum “MAGELE”:

http://www.manshekman.nl
 

 
Wilt u meer weten, dan kunt u per mail contact opnemen met:
Mans Hekman
tel : 0031(0)546-672179 of 0031(0)6-49633001
e-mail: manshekman@outlook.com 
= meer gegevens over de duif aanwezig

Extra aantekening van de verkoopleider:

  • De duiven zijn ingezet op € 40,-
  • Om teleurstellingen te voorkomen bieden wij u aan om kooporders bij ons te te plaatsen. Door op het biedingsformulier op het witte vakje "Bod" te klikken kunt u dit veranderen in kooporder.  Bij een kooporder dient u minimaal het biedbedrag met € 25,- te verhogen. Doet u dit niet, dan wordt uw kooporder niet geaccepteerd. Kooporders kunt u plaatsen tot een half uur voor het einde van de verkoop. Meer gegevens m.b.t. de kooporders klik op de knop kooporders. Het verloop (biedingen) van de verkooporder ligt, voor degene die de order geplaatst heeft, na de verkoop bij de verkoopleider ter inzage.
  • Biedingen nadat de verkoop officieel is gestopt worden niet aanvaard. Hier is geen discussie over mogelijk.

Verkoopleider: DUIVEN.NET
telefoon: 030-2732803 

Terug naar Duiven.net

naar de verkoop