Naar de verkoop (Auctionlist)
 

 

Ultsje Jellema, Steggerda

verkoopt op Duiven.net

19 jongen van 2021


Ultsje Jellema
 

 De duiven zijn goed geobserveerd, de heer Jellema is er haast zeker van dat de geslachten juist zijn. 100% garantie kan hij u niet geven.

 

IN 2021 is Ultsje 2e onaangewezen kampioen van de FFC geworden. Bij de oude duiven had hij de 2e duifkampioen en bij de jaarlingen de 1e en 3e duifkampioen.

Kleine Meike heeft zich de afgelopen jaren bewezen als super vliegster. Als jaarling stond ze twee keer op teletekst. Als tweejarige ging haar seizoen verloren door een zware verwonding op haar eerste marathonvlucht. Als driejarige ging ze weer twee keer mee en stond beide keren in de top 10.

Hieronder 3 van de 4 teletekst uitslagen van Kleine Meike:

Ze blijkt haar fenomenale vliegeigenschappen heel goed door te geven aan haar nakomelingen. Een tweejarige dochter wint de 3e NPO Limoges en twee jaarling zoons werden 1e en 3e duifkampioen bij de jaarlingen in de FFC.

Ook zult u Rena tegenkomen in de stambomen van de aangeboden jongen. Rena won 5e nationaal Pau, 8e nationaal Barcelona en 30e nationaal Marseille. Ze blijkt ook een geweldige kweekster met haar dochter New Rena die de 7e nationaal Barcelona wint.

In de breedte werd afgelopen jaar sowieso goed gepresteerd, resulterend in veel kampioenschappen in het NIC en in de FFC.

In deze veiling zitten 19 late jongen geboren in september/oktober.
De geslachten zijn vrij zeker.

De zachte pluim, de grote natuurlijke vitaliteit en enorme wilskracht zijn de kenmerken van Ultsje zijn duiven.

Let op, het zijn erg kleine duiven.

 

 
Wilt u meer weten, dan kunt u per mail contact opnemen met de heer:
U. Jellema
tel : 0031(0)561441478
e-mail: u.jellema@hetnet.nl      
= meer gegevens over de duif aanwezig

Extra aantekening van de verkoopleider:

  • De duiven zijn ingezet op 45,-
  • Om teleurstellingen te voorkomen bieden wij u aan om kooporders bij ons te te plaatsen. Door op het biedingsformulier op het witte vakje "Bod" te klikken kunt u dit veranderen in kooporder.  Bij een kooporder dient u minimaal het biedbedrag met 25,- te verhogen. Doet u dit niet, dan wordt uw kooporder niet geaccepteerd. Kooporders kunt u plaatsen tot een half uur voor het einde van de verkoop. Meer gegevens m.b.t. de kooporders klik op de knop kooporders. Het verloop (biedingen) van de verkooporder ligt, voor degene die de order geplaatst heeft, na de verkoop bij de verkoopleider ter inzage.
  • Biedingen nadat de verkoop officieel is gestopt worden niet aanvaard. Hier is geen discussie over mogelijk.

Verkoopleider: DUIVEN.NET
telefoon: 030-2732803 

Terug naar Duiven.net

naar de verkoop