Naar de verkoop (Auctionlist)
 

 

 
Knalvroege duiven en wekelijks aan de kop!

Comb. Kamp-Kippers

verkopen 24 jongen uit hun TOPKWEKERS
Geen papieren duiven, maar pure prestatieduiven.

De combinatie bestaat uit Jan Kippers en de broers Maarten en Robert Jan Kamp. Ze spelen in de sterke CC2 van afdeling 9 waar de concurrentie enorm is. Men stuwt elkaar naar grote hoogten.

Kenmerkend voor de combinatie is dat ze altijd opzoek zijn naar goede duiven. Zo is in de loop der jaren met wisselende successen regelmatig wat bijgehaald. Er kwamen duiven van de gebroeders van Gebr. van Toor, Gebr. Van den Brande, Nico-jan Koenders, Tom van Gaver, Fons Nijhof,  Mees Doornekamp, Maarten Huijsmans, Martijn en Buck de Kruijf en G en H Calis.

Recentelijk zijn uit de allerbeste duiven van zowel Maarten Huijsmans als G. & H. Calis duiven aangeschaft. Veel van deze duiven hebben ondanks het feit dat ze nog maar net ingezet konden worden als kweker al super duiven voortgebracht. Kijkt uzelf maar bij de beschrijvingen van de verschillende kopen. Verder hebben de duiven van gebroeders van de Brande een geweldige kwaliteitsinjectie gegeven. Wat de kinderen uit de dochters van de Diamant, zoon 401 x sneeuwwitje en broer Floere doffer presteren grenst aan het ongelofelijke. Hier de mogelijkheid om rechtstreeks uit deze bron te putten!

Enkele prestaties van het seizoen 2023
Enkele super uitslagen van het seizoen 2022


Onaangewezen kampioenschappen 2020/2021/2022

Rayon Berg en Dal (120 vliegende hokken)

en Afdeling 9.

In 2022 werden de volgende aansprekende kampioenschappen behaald binnen de afdeling 9: 1e hokkampioen natour, 2e hokkampiuoen dagfond, 8e vitesse aangewezen.

In rayon berg en dal: 4e vitesse, 3e midfond, 2e dagfond, 4e jong (Kippers-Kamp) 6e jong, 1e natour.

 


Grootvader koop 2, 12 en 13

De combinatie heeft veel successen te danken aan de duiven van de gebr. Van Toor. Met Dennis wordt aan samenkweek gedaan en worden er regelmatig duiven uitgewisseld. De nakweek van deze duiven is echt geweldig te noemen. In deze verkoop treft u ook 2 kinderen aan rechtstreeks uit de absolute topkweker 11-110. Kwaliteit van de buitencategorie. Werkelijk schitterende doffers. Vermoedelijk de laatste keer dat er kinderen van deze topper in de verkoop komen.


Verder hebben de duiven van gebroeders van de Brande een geweldige kwaliteitsinjectie gegeven. Wat de kinderen uit de dochters van de Diamant, zoon 401 x sneeuwwitje en broer Floere doffer presteren grenst aan het ongelofelijke. Hier de mogelijkheid om rechtstreeks uit deze bron te putten! Jozef Bednar uit Slowakije ging u voor. Hij kweekte uit een zoon van dit koppel nationale asduiven en tenminste 5 overwinnaars in groot verband.


Moeder koop 4 en 9


Moeder koop 1, 4, 10 en 20


Vader koop 3, 14 en 20

Miss Issoudun ontpopt zich als een goudklopje. Ze is inmiddels moeder van verschillende toppers die rats aan de kop kunnen vliegen. Haar dochter won afgelopen seizoen de NPO vlucht vanaf Nevers. In deze verkoop treft u 3 kinderen van haar. Sla uw slag!


Moeder koop 14, 15 en 16

Leonidas en Callisto ontpoppen zich als absolute topkwekers. Uit deze toppers, gekoppeld op het allerbeste kunt u rechtstreeks jongen aanschaffen.


Vader koop 1, 6 en 10

Dat goede duiven nodig zijn om tot de onderstaande kampioenschappen en topuitslagen te komen is wel duidelijk. Er wordt alleen op zaterdag deelgenomen aan de wedvluchten. Zodoende zijn op sommige onderdelen binnen afdeling 9 het ex aequo kampioenschap behaald waar alleen de gezamenlijke vluchten tellen. Binnen CC2 tellen overigens alleen de zaterdagvluchten.

 

 

De combinatie biedt in deze verkoop rechtstreekse jongen aan uit hun beste kwekers.
geen papieren duiven, maar pure prestatieduiven.

 

  
De duiven zijn goed geobserveerd. De combinatie is er haast zeker van dat de geslachten juist zijn. 100% garantie kunnen zij u niet geven.

Duiven zijn ingeŽnt tegen rota-paramixo en paratyfus (Salmo pt)
 

 

 
Wilt u meer weten, dan kunt u per mail contact opnemen met:
Maarten Kamp
tel : 0031(0)629502317
e-mail: j.m.kamp@rsvr.nl     
= meer gegevens over de duif aanwezig

Extra aantekening van de verkoopleider:

  • De duiven zijn ingezet op Ä 40,-
  • Om teleurstellingen te voorkomen bieden wij u aan om kooporders bij ons te te plaatsen. Door op het biedingsformulier op het witte vakje "Bod" te klikken kunt u dit veranderen in kooporder.  Bij een kooporder dient u minimaal het biedbedrag met Ä 25,- te verhogen. Doet u dit niet, dan wordt uw kooporder niet geaccepteerd. Kooporders kunt u plaatsen tot een half uur voor het einde van de verkoop. Meer gegevens m.b.t. de kooporders klik op de knop kooporders. Het verloop (biedingen) van de verkooporder ligt, voor degene die de order geplaatst heeft, na de verkoop bij de verkoopleider ter inzage.
  • Biedingen nadat de verkoop officieel is gestopt worden niet aanvaard. Hier is geen discussie over mogelijk.

Verkoopleider: DUIVEN.NET
telefoon: 030-2732803 

Terug naar Duiven.net

naar de verkoop