Naar de verkoop (Auctionlist)
 

 

Theo Kleeven

uit Broekhuizenvorst

VERKOOPT 
16 jongen duiven van 2021

Uit 7 zuivere Jellema x Beens kweekkoppels 

KOOP 1, 2, 6 EN 10 ZIJN UITGERUIDE JONGE DUIVEN.
DE OVERIGE KOPEN ZIJN JONGE DUIVEN GEBOREN IN JULI.

 

 
 

 
 

Mijn naam is Theo Kleeven en ik ben in 1962 als 12-jarige jongen met de duivensport begonnen. In mijn jeugd was dit vooral voor het plezier, maar na verloop van tijd wilde ik me ook wel mengen in de kampioenschappen die er te winnen waren in de toenmalige CC Maaskant West.

Hoogtepunten in die jaren waren o.a. de generale kampioenschappen die ik in de CC heb behaald en zeker ook tweemaal 1ste provinciaal De Panne en 2de provinciaal Argenton in de afdeling Limburg.

Daarna heb ik langzamerhand de overstap gemaakt naar de overnachtingsvluchten met als mooie resultaten:

  • 1e provinciaal Bergerac

  • 7e nationaal Dax

  • 15e en 22e nationaal Dax

  • 17e nationaal Bergerac

  • 14e nationaal Souston.

Vanaf 2013 heb ik steeds meer Jellema-duiven aangeschaft met de bedoeling om vooral op de ZLU-vluchten te gaan spelen en dit verliep naar wens.

Maar toen sloeg in 2016, na 2 jaar eerder gestopt te zijn met werken, het noodlot toe en kreeg ik drie herseninfarcten. Dan stort de wereld in en in dat jaar heb ik geen duiven meer gespeeld. In 2017 heb ik dit zo goed en zo kwaad als mogelijk weer opgepakt, maar na een nieuwe terugval heb ik besloten om mijn vliegduiven van de hand te doen. Om de duivensport niet helemaal achter me te hoeven laten, heb ik zeven zuivere Jellema x Beens kweekkoppels aangehouden en hieruit worden nu de jonge duiven aangeboden.

Ik heb de jonge duiven goed geobserveerd en ben er bijna zeker van dat de geslachten juist zijn. 100% garantie kan ik echter niet geven.
Deze duiven zijn gezond en gereed voor de kweek.

 

 
Wilt u meer weten, dan kunt u per mail contact opnemen met:
Theo Kleeven
tel : 077-4632239 of 0624340921
e-mail: hermakleeven@home.nl   
= meer gegevens over de duif aanwezig

Extra aantekening van de verkoopleider:

  • De duiven zijn ingezet op 40,-
  • Om teleurstellingen te voorkomen bieden wij u aan om kooporders bij ons te te plaatsen. Door op het biedingsformulier op het witte vakje "Bod" te klikken kunt u dit veranderen in kooporder.  Bij een kooporder dient u minimaal het biedbedrag met 25,- te verhogen. Doet u dit niet, dan wordt uw kooporder niet geaccepteerd. Kooporders kunt u plaatsen tot een half uur voor het einde van de verkoop. Meer gegevens m.b.t. de kooporders klik op de knop kooporders. Het verloop (biedingen) van de verkooporder ligt, voor degene die de order geplaatst heeft, na de verkoop bij de verkoopleider ter inzage.
  • Biedingen nadat de verkoop officieel is gestopt worden niet aanvaard. Hier is geen discussie over mogelijk.

Verkoopleider: DUIVEN.NET
telefoon: 030-2732803 

Terug naar Duiven.net

naar de verkoop