Naar de verkoop (Auctionlist)
 

 

 
Gebroeders van Maren
uit Aalst en Utrecht

Verkoop van 19 duiven van 2021
en
4 oudere duiven
 

  
De duiven zijn goed geobserveerd en de combinatie is er haast zeker van dat de geslachten juist zijn.
100% garantie kunnen zij u niet geven.
 

 
De gebroeders van Maren zijn terug, een bewezen succesvol team werkt weer samen. In de jaren negentig tot 2010 vlogen ze samen succesvol op het programma spel, dat ze vlogen vanuit Waardenburg. In de jaren daarna hebben ze niet samen gevlogen.

Sinds 2017 zijn Willem en Dick van Maren weer gaan samenwerken. In 2017 hebben ze de eerste vogels voor de marathon aangekocht, hierbij zijn ze een nieuwe weg in geslagen en hebben ze een nieuw en veelbelovend kweekbestand met duiven voor de Marathon/ZLU opgebouwd. Uit dit bestand worden nu 19 jongen aangeboden.

Het Vlieghok in Aalst heeft i.v.m. met de geplande verhuizing naar Well. Dienstgedaan tot- na de vlucht van Dax, hierna een deel van het hok al is verwijderd, kon er niet langer gevlogen worden vanuit Aalst. In 2022 zal er dus vanaf een nieuw hok op de nieuwe locatie gestart gaan worden met enkel jongen duiven. Dit mocht de pret niet drukken voor de vluchten vanuit Limoges en Perigueux en Dax. Bij de vlucht vanuit Dax lag de focus niet op de juiste plaatst. En missen we de aansluiting we pakken in de N.I.C. de Maasbode nog net de 12e prijs, maar komen op afdeling niveau te kort.

Vanuit Limoges werden de volgende prijzen behaald in de Afdeling:

60e / 144e / 230e / 372e

Vanuit Perigueux werden de volgende prijzen behaald in de Afdeling:

78e / 155e / 181e / 213e / 222e /

Willem pakt op deze vlucht een 79e in de Noordelijke Unie Z1 en 61e in de Afdeling tegen 1604 d.


Inteelt Orion Jelle Jellema
Vader van koop 5 en 14

Op Bergerac (Libourne) wordt er vanuit Utrecht nog gevlogen met een ploeg jaarlingen, deze hebben zich goed gehouden dit moeilijke jaar.

Te beginnen op een 294e plaats in de Afdeling.

NL-2019-7011922 een duif van ons Meiden Team in huize van Maren. In 2020 op Periqueux 272e in afdeling 7 en wordt daarmee 18e hokkampioen.

In 2021 is ze er weer op Perigueux en word daarmee 9e Hokkampioen en 7e duifkampioen bij de Ladies League 2021. De meiden hier zijn super trots. ( Zie Foto)

In 2020 werd er vanuit Aalst alleen nog maar met een ploeg jaarlingen gevlogen, wij verwachten in dit jaar nog geen resultaten. Duiven moeten fit en vitaal thuiskomen en veel ervaring opdoen.

Toch werden we verrast op de enige Vlucht dat ze werden gespeeld op de Marathon.

Op Perigueux 117e in de Afdeling en 272e plaatst zeer tevreden. En zeker onze Dochters ze hadden in 2019 een 10 tal Ladies Ringen en ja hoor de 2e Duif is 1 van deze de 922 wordt door haar knappe prestatie als jaarling 18e Hokkampioen Ladies League 2020.

 dit met een klein groepje duiven dat al vanaf 2017 op het hok aanwezig is.Vanuit Utrecht wordt er in 2020 gericht op St. Vincent en Pau

St. Vincent 118e Afdeling 7 en 244e Sector 3
Pau 250e Nat ZLU  


Zoon uit de De Barca x De Perpignan Duivin van Ronald Geerdink
  Vader van koop 7

 


 

We hebben naar eigen zeggen 19 mooi opgekomen jongen geselecteerd, die zeker voor versterking kunnen zorgen op uw hok. Door de verhuizing hebben we ook in ons kweekhok wat duiven moeten selecteren. Er zitten er 4 in deze verkoop, wij hebben wel vertrouwen in deze duiven, maar helaas geen plaats voor. Wij hopen hier dan ook dat de koper deze duiven een terechte plaats kan bieden op zijn/haar kweekhok.

Van het geslacht zijn we 100% zeker. De duiven zijn allemaal van juni of ouder.

Wij wensen alle kopers succes met de aangekochte duiven.
 

 
Wilt u meer weten, dan kunt u per mail contact opnemen met:
Dick van Maren
tel : 0031(0)639576815

e-mail: vanmaren.d@gmail.com  
= meer gegevens over de duif aanwezig

Extra aantekening van de verkoopleider:

  • De duiven zijn ingezet op 40,-
  • Om teleurstellingen te voorkomen bieden wij u aan om kooporders bij ons te te plaatsen. Door op het biedingsformulier op het witte vakje "Bod" te klikken kunt u dit veranderen in kooporder.  Bij een kooporder dient u minimaal het biedbedrag met 25,- te verhogen. Doet u dit niet, dan wordt uw kooporder niet geaccepteerd. Kooporders kunt u plaatsen tot een half uur voor het einde van de verkoop. Meer gegevens m.b.t. de kooporders klik op de knop kooporders. Het verloop (biedingen) van de verkooporder ligt, voor degene die de order geplaatst heeft, na de verkoop bij de verkoopleider ter inzage.
  • Biedingen nadat de verkoop officieel is gestopt worden niet aanvaard. Hier is geen discussie over mogelijk.

Verkoopleider: DUIVEN.NET
telefoon: 030-2732803 

Terug naar Duiven.net

naar de verkoop