Naar de verkoop (Auctionlist)

 


John Stok (Alblasserdam)
 

verkoopt 7 oude duiven (kwekers)
en 5 jongen van 2021

 

De duiven van 2021 zijn goed geobserveerd. John is er haast zeker van 
dat de geslachten juist zijn. 100% garantie kan hij u niet geven.

 

Ik ben John Stok, in 2006 begonnen met de duivensport. Mijn vader speelde destijds in combinatie met mijn oom Henk de Haan – onder de naam Comb. Stok-de Haan. Onder leiding van Martin van Zon hebben zij goede duiven gekregen en heel goed gevlogen, hier komt mijn eerste basis vandaan.

Toen ik in contact kwam met Peter Bambacht uit Hellouw verhuisden er 7 stuks van zijn duiven naar mij, dit werd mijn tweede basis.

Van clubgenoot Peter v/d Merwe in 2006 een paar duiven gekocht in een zaalverkoop in Dordrecht, dit vormde mijn derde basis.

Zuivere en kruisingen met deze lijnen hebben toppers gegeven! Vorig jaar heb ik 2 duiven gekocht op PIPA.BE een Inteelt Harry van J.Hooymans (via Dereck Rooney-UK) en een dochter uit het Prime Koppel van P. Lenaerts uit Belgie! Ook ben ik in de achterliggende jaren in contact gekomen met Alfred Strijker uit Nieuw-Dordrecht, deze man heeft een geweldig hok met duiven, en heeft al tientallen liefhebbers aan Teletekst duiven, asduiven en 1e prijswinnaars in groot verband geholpen! Zo ben ik geslaagd met 18-625 ‘Moriaantje’ (rechtstreekse van Alfred Strijker) de zwarte doffer op de foto  in mijn hand. Ik koppelde hem op een dochter van Fleur (Peter v/d Merwe lijn) dit pakte in 2019 gelijk goed met ‘Zwartje 371’ 9x mee 8x prijs! 

Zelf vlieg ik niet meer met duiven, eigen bedrijf, gezin, en andere zaken nemen veel van de tijd in. Om toch betrokken te blijven bij de sport koop ik goede duiven, kweek hiervan gekruist op mijn beste, en hiervan te verkopen. Zo zijn er in de achterliggende jaren meerdere 1e prijzen gevlogen uit duiven van mij! Het blijft een schitterende hobby en sport. op deze wijze blijf ik toch betrokken bij deze prachtige sport! 

Onderaan de pagina een overzicht top 25 referenties van de recente jaren.

 
STAMKOPPEL PETER BAMBACHT – HELLOUW 


STAMDUIVEN
‘DE WITRUG’ - ‘MIRJAM’ - ‘DE AALSCHOLVER’ 

TELETEKST UITSLAGEN EN PRIJZEN 

 
Wilt u meer weten, dan kunt u contact opnemen met:
John Stok:
tel: 0031(0)0621292455
Email : johnstok1992@gmail.com   
     
= meer gegevens over de duif aanwezig

Extra aantekening van de verkoopleider:

  • De duiven zijn ingezet op € 40,-
  • Om teleurstellingen te voorkomen bieden wij u aan om kooporders bij ons te te plaatsen. Door op het biedingsformulier op het witte vakje "Bod" te klikken kunt u dit veranderen in kooporder.  Bij een kooporder dient u minimaal het biedbedrag met € 25,- te verhogen. Doet u dit niet, dan wordt uw kooporder niet geaccepteerd. Meer gegevens m.b.t. de kooporders klik op de knop kooporders. Het verloop (biedingen) van de verkooporder ligt, voor degene die de order geplaatst heeft, na de verkoop bij de verkoopleider ter inzage.
  • Biedingen nadat de verkoop officieel is gestopt worden niet aanvaard. Hier is geen discussie over mogelijk.

Verkoopleider: DUIVEN.NET
telefoon: 030-2732803 

Terug naar Duiven.net

naar de verkoop

 

Deze site is onderdeel van Duiven.net
Duiven.net is een site van ADVIDU, Utrecht  
Layout en programmacode door Van Dusseldorp Automatisering